Преглед по теми "packaging"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Ispitivanje uticaja odabranih etarskih ulja na rast Salmonella spp. u mesu svinja pakovanog u vakuum i modifikovanu atmosferu / Effect of essential oils on survival of salmonella spp. in pork packaged in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-07-2016) -
Ispitivanje uticaja različitih načina pakovanja na rast Salmonella spp. u mlevenom mesu / The influence of different ways of packaging on the Salmonella spp. growth in the minced meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 14-11-2014) -
Senzorna, antioksidativna i reološka svojstva različitih vrsta čokolada sa probioticima / Sensory, antioxidant and rheological properties of different types of chocolates with probiotics
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 04-10-2012) -
Uticaj ambalaže i savremenih uslova pakovanja na održivost tradicionalnih pekarskih proizvoda / Impact of Packaging Material and Contemporary Packaging Conditions on Traditional Bakery Products sustainability
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-11-2019)