Преглед по теми "nutritivna vrednost"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Određivanje sadržaja makroelemenata i mikroelemenata u uzorcima pečurke macrolepiota procera i zemljišnim supstratima iz Rasinskog okruga / Determination of contents of macroelements and microelements in samples of mushroom macrolepiota procera and soil substrates from Rasina region
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 16-12-2016) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje funkcionalnog fermentisanog mlečnog napitka / Optimisation of functional fermented dairy beverage technology
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2010) -
Uticaj fizičko-hemijskih karakteristika semena uljane tikve (Cucurbita pepo L.) na kvalitet i nutritivna svojstva hladno presovanog ulja / Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-02-2012) -
Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba / Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2020) -
Uticaj termičke obrade na nutritivnu vrednost i oksidativnu stabilnost ulja semena uljane tikve golice Cucurbita pepoL. / Influence of thermal treatment of pumkin seed Cucurbita pepo L. on nutritive value and oxidative stability of oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2011)