Преглед по теми "honey"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Fitohemijski markeri botaničkog i geografskog porekla meda / Phytochemicals as markers of botanical and geographical origin of honey.
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 20-07-2017) -
Određivanje sadržaja proteina i fenola u uzorcima meda kao indikatora uticaja faktora stresa na pčelinja društva / Protein and phenol content in honey samples as indicators of the influence of stress factors on honey bee colonies
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 30-09-2022) -
Optimizacija metoda ekstrackcije i određivanja neonikotinoida tečnom hromatografijom u odabranim uzorcima / Optimization of extraction and determination of neonicotinoids using liquid chromatography in selected samples
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 01-07-2014) -
Optimizacija procesa proizvodnje medovine uz dodatak voćnog soka od aronije kao proizvoda poboljšanih funkcionalnih svojstava / Optimization of the process of producing mead with the addition of chokeberry juice as a product with improved functional characteristics
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2022)