Browsing by Subject "extrusion"
Now showing items 1-5 of 5
-
Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe / Application possibility of high protein sunflower meal fractions obtained by combination of grinding and air classification in the production of extrudedfish feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-03-2018) -
Optimizacija ekstrakcije ploda aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, mikroinkapsulacija ekstrakta metodama elektrostatičke ekstruzije i sušenjem raspršivanjem / Optimization of chokeberry extraction, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, extract microencapsulation by electrostatic extrusion and spray drying methods
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 26-05-2017) -
Optimizacija procesa ekstrudiranja spelte za kreiranje funkcionalnih proizvoda sa dodatkom betaina / Optimization of the extrusion process in creation of snack products from spelt wholegrain flour with added betaine
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-09-2018) -
Razvoj novog bezglutenskog funkcionalnog flips proizvoda oplemenjenog korenom cikorije (Cichorium intybus L.) / Development of a novel gluten-free functional puffed snack enriched with chicory root (Cichorium intybus L.)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-07-2022) -
Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima / Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-12-2018)