Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) / Antioxidаnt and functional properties of durable bakery products with addition of proso millet (Panicum miliaceum L.)
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 25-01-2019) -
Efekat suše na fiziološke i biohemijske pokazatelje kvaliteta plodova paradajza (Lycopersicon esculentum L.) / The effect of drought on physiological and biochemical indicators of tomato (Lycopersicon esculentum L.) fruit quality
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-10-2019) -
Fiziološke, biohemijske i molekularne osnove tolerantnosti na sušu i osmotski stres u ranim vegetativnim fazama razvoja odabranih genotipova roda Pisum / Physiological, biochemical and molecular basis of drought and osmotic stress tolerance in the early stages of vegetative development of selected Pisum genotypes
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 21-09-2016) -
Uticaj sastava i termičkog tretmana mleka na distribuciju proteina u proizvodnji kajmaka i svojstva formirane pokožice / The influence of milk composition and heat treatment on the distribution of proteins in kajmak production and properties of the formed skin layer
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 31-10-2012)