Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Fizičko-hemijska, nutritivna i senzorna svojstva kobasica u tipu frankfurtera od mesa izlučenih koza / Physico-chemical, nutritional and sensory properties of sausages in the type of frankfurter of culled goat meat
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-05-2021) -
Kvalitet trupova i mesa junadi u funkciji korišćenja semena lana u ishrani / Quality of bovine carcasses and meat in the function of using flax seeds in food
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-09-2018) -
Unapređenje održivog kvaliteta jaja u lancu ishrane / Improving sustainable quality of eggs in the food chain
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 30-11-2022) -
Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane / Influence of different cooking methods on food oral processing parameters
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-03-2023) -
Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране / Improving sustainable quality of chiken meat and chiken meat products in the food chain
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-02-2019) -
Физичка, хемијска, сензорна и функционална својства ферментисаних кобасица са додатком биљних уља / Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2015)