Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Efekti osmotske dehidratacije na poboljšanje održivosti, nutritivna i antioksidativna svojstva korena i lista celera (Apium graveolens) / Effects of osmotic dehydration on improving sustainability, nutritive and antioxidative properties of celery leaves and root (Apium graveolens)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2017) -
Funkcionalne karakteristike fermentisanog čajnog napitka obogaćenog CoffeBerry®-jem / Functional characteristics of the fermented tea beverage enriched with CoffeBerry®
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2016) -
Uticaj organskih, organo-mineralnih i mineralnih hraniva na vegetativni rast, rodni potencijal i fizičko-hemijske osobine ploda maline (Rubus idaeus L.) / The effect of organic, organo-mineral and mineral ferilisers on vegetative growth, bearing potential and fruit physico-chemical propertises of raspberry (Rubus idaeus L.)
(Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак, 06-12-2019)