Претрага по менторима
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafe / Improvement of coffee beverage quality by selecting optimal roasting conditions and optimal ratio of different coffee species
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-02-2016) -
Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima / Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-12-2018) -
Утицај примене мешавине етарских уља у исхрани на производне карактеристике и квалитет меса бројлерских пилића / Uticaj primene mešavine etarskih ulja u ishrani na proizvodne karakteristike i kvalitet mesa brojlerskih pilića
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2019)