Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa / Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality
(Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак, 10-09-2021) -
Karakteristike gluteninsko - glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice / Characteristics of glutenin-gliadin complex as aparameter of wheat technological quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2007) -
Uticaj različitih načina gajenja jarog ječma na morfološke osobine, rodni potencijal i kvalitet zrna / Influence of growing method on morphological characteristics, yield potential and grain quality of spring barley.
(Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак, 30-03-2018) -
Varijabilnost i stabilnost genotipova pšenice za sadržaj fitinske kiseline i antioksidanasa / Variability and stability of wheat genotypes for phytic acid and antioxidants content
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)