Browsing by Subject "enzimi"
Now showing items 1-8 of 8
-
Alergenost enzimski procesovanih nutritivnih alergena / Allergenicity of enzymatically processed nutritive allergens
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 27-12-2013) -
Functional properties and possibility of application of whey protein hydrolysates obtained by biotechnological processing / Funkcionalna svojstva i primena hidrolizata proteina surutke dobijenih biotehnološkim putem
(Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет, 16-11-2018) -
In vitro digestija i njen uticaj na aktivnost, stabilnost i dostupnost biološki aktivnih jedinjenja / In vitro digestion and its effect on activity, stability and availability of bioactive compounds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-12-2021) -
Karakterizacija albumina i biohemijski aspekti kvaliteta pšenice (Triticum aestivum) / Characterization of albumin and biochemicalaspects of wheat quality (Triticum aestivum)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Patofiziološki aspekti poremećaja metabolizma purina u reumatoidnom artritisu
(Универзитет у Нишу, Медицински факултет, 05-09-2016) -
Proteini leblebije (Cicer arietinum L.) – enzimska ekstrakcija, karakterizacija i modifikacija u nanostrukture pogodne za unapređenu primenu / Chickpea proteins (Cicer arietinum L.) - enzymatic extraction, characterization and modification into nanostructures suitable for advanced application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-07-2023) -
Redoks regulacija ćelijskog ciklusa azot oksidom / Redox regulation of cell cycle through nitric-oxide
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 26-10-2007) -
Uticaj sastava folikularne tečnosti na kvalitet jajnih ćelija i ishod vantelesne oplodnje / The influence of the follicular fluid composition on the quality of oocytes and outcome of in vitro fertilization
(Универзитет у Крагујевцу, Факултет медицинских наука, 2022)