Browsing Технолошки факултет by Subject "fermentacija"
Now showing items 1-5 of 5
-
Istraživanje antioksidativne aktivnosti napitka od čajne gljive / Investigation of antioxidant activity of tea fungus beverage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2004) -
Izučavanje intermedijera u fermentaciji rafinoze i melibioze kvascima / Study of intermediate compound in yeast fermentation of raffinose and melibiose
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-12-1996) -
Optimizacija procesa proizvodnje medovine uz dodatak voćnog soka od aronije kao proizvoda poboljšanih funkcionalnih svojstava / Optimization of the process of producing mead with the addition of chokeberry juice as a product with improved functional characteristics
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2022) -
Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa / The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 24-12-2014) -
Proizvodnja i ocena kvaliteta voćnog vina od sorti domaće šljive (Prunus domestica L.) / Production and quality assessment of fruit wines from native plum (Prunus domestica L.) varieties
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-04-2015)