Browsing Пољопривредни факултет by Subject "bezbednost mesa"
Now showing items 1-3 of 3
-
Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici / Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 10-11-2011) -
Prisustvo, karakterizacija i kontrolne opcije za Salmonella enterica u lancu mesa divlje svinje / The presence, characterization and control options for Salmonella enterica in the wild boar meat chain
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 29-09-2017) -
Инфекција паразитом Toxoplasma gondii код свиња: серолошки, паразитолошки и молекуларни налази као параметри безбедности меса / Infekcija parazitom Toxoplasma gondii kod svinja: serološki, parazitološki i molekularni nalazi kao parametri bezbednosti mesa
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 03-11-2017)