Browse by committee members
Now showing items 1-10 of 10
-
Ispitivanje činilaca od značaja za rast različitih sojeva Listeria monocytogenes u filetima hladno dimljene pastrmke / The study of important factors in the growth of different Listeria monocytogenes strains in cold smoked trout fillets
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 18-11-2013) -
Ispitivanje sadržaja teških metala i metaloida u tkivima rečne ribe kao pokazatelja bezbednosti mesa ribe i zagađenja životne sredine / Testing of contentsof heavy metals and metalloids in tissues of river fish as indicators of fish meat safety and environmental pollution
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 11-07-2014) -
Ispitivanje uticaja odabranih filtera na koncentraciju policikličnih aromatičnih ugljovodonika kod proizvodnje toplo dimljenog šarana / Examination of influence of selected filters at concentration of polycyclic aromatic hydrocarbons in production of hot smoked common carp
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 02-11-2018) -
Ispitivanje uticaja različitih načina pakovanja na rast Yersinia enterocolitica u mesu svinja / Investigation of the effect of different ways package on growth Yersinia enterocolitica in pig meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 10-07-2014) -
Pre-mortem uslovi i kvalitet mesa svinja / Pre-mortem conditions and pork quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 20-09-2018) -
Procena biomonitorskog potencijala zeca (Lepus europaeus) na osnovu akumulacije teških metala u tkivima / Estimation of biomonitoring potential of hare (Lepus europaeus) based on heavy metal accumulation in tissue
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 14-10-2013) -
Uporedno ispitivanje odabranih parametara kvaliteta marinirane skuše pakovane u vakuumu i modifikovanoj atmosferi / Comparative study of selected quality parameters of marinated mackerel packed in vacuum and modified atmosphere
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 17-03-2014) -
Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica / The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 27-12-2019) -
Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла / Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 28-09-2017) -
Утицај полифенола на квалитет, безбедност и одрживост ферментисаних кобасица / Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 03-11-2020)