Pretraga po mentorima
Prikaz rezultata 1-3 od 3
-
Efekti korišćenja konjugovane linolne kiseline u ishrani svinja na rezultate tova, sastav trupa i kvalitet mišićnog i masnog tkiva / The effects of using conjugated linoleic acid in the diet of pigs on fattening performance, carcass composition and quality of muscle and fat tissue
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-10-2013) -
Kvalitet trupova i mesa junadi u funkciji korišćenja semena lana u ishrani / Quality of bovine carcasses and meat in the function of using flax seeds in food
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 14-09-2018) -
Физичка, хемијска, сензорна и функционална својства ферментисаних кобасица са додатком биљних уља / Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2015)