Pregled Технолошки факултет, Лесковац po temi "antioxidant activity"
Prikaz rezultata 1-3 od 3
-
Optimizacija tehnološkog postupka izolacije amigdalina i kvercetina iz biljnog materijala i njihova farmakološka aktivnost / Optimization of the technological procedure for isolation of amygdalin and quercetin from plants and their pharmacological activity
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 16-06-2014) -
Uticaj različitih tehnika ekstrakcije i destilacije na hemijski sastav etarskog ulja i ekstrakta iz biljnih vresta roda Thymus L. / Effect of different techniques of extraction and distillation on chemical composition of essential oil and extracts from species of the genus thymus l.
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 14-05-2013) -
Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 12-09-2017)