Antioksidativna aktivnost ekstrakata kafe i njihov uticaj na aktivaciju trombocita
Coffe and spent coffee extracts antioxidative activitz and influence on blood platelets activation
Author
Ranić, MarijaMentor
Dimitrijević Branković, SuzanaCommittee members
Glibetić, MarijaŠiler-Marinković, Slavica
Antonović, Dušan
Metadata
Show full item recordAbstract
Kafa, kao jedno od najpopularnijih i najčešće konzumiranih pića danas, jedan je od prehrambenih proizvoda kojim se najviše trguje u svetu. Kao rezultat procesuiranja i pripreme kafe, ogromne količine odpadne kafe se generišu kao čvrst ostatak.
Coffee, as one of the most popular and consumed beverage today, is one of the world most traded commodity...
Faculty:
Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултетDate:
30-09-2015Projects:
- Biological effects, nutritional intake and status of folate and polysaturate fatty acid (PUFA): improvement of nutrition in Serbia (RS-MESTD-Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)-41030)