Претрага по менторима
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Interakcija prehrambenih vlakana sa gradivnim materijama testa u postupku izrade pekarskih proizvoda snižene energije / Тhe interaction of dietary fibres with structural dough components in the process of making decrease energy bakery products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-10-2009) -
Optimizacija indirektnog postupka proizvodnje hleba primenom savremenih biotehnoloških procesa / Optimization of indirect bread production procedure using contemporary biotechnological processes
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-02-2000) -
Optimizacija postupka revitalizacije otpadnog kvasca iz industrije piva za primenu u pekarskoj industriji / Optimization of revitalization procedure of waste yeast from brewery for application in baking industry
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-05-2002) -
Оптимизација технолошког поступка припреме квасног теста за замрзаване пекарске производе / Optimizacija tehnološkog postupka pripreme kvasnog testa za zamrzavane pekarske proizvode
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-06-2007)