Pretraga po mentorima
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
Antioksidanti u zrnu soje i njegovim proizvodima / Antioxidants in soybean grain and soybean products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-07-2000) -
Antioksidativna, antiproliferativna i antimikrobna aktivnost odabranih ekstrakata tropova bobičastog voća / Antioxidative, antiproliferative and antimicrobial activity of selected berry pomace extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Uticaj termičke obrade na nutritivnu vrednost i oksidativnu stabilnost ulja semena uljane tikve golice Cucurbita pepoL. / Influence of thermal treatment of pumkin seed Cucurbita pepo L. on nutritive value and oxidative stability of oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2011)