Преглед Пољопривредни факултет по теми "svinje"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici / Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 10-11-2011) -
Razvoj i primena različitih laboratorijskih metoda za dijagnostikovanje infekcije izazvane hepatitis E virusom kod svinja i ljudi / Development and application of different laboratory methods for the diagnosis of hepatitis E virus infection in pigs and humans
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 05-11-2013) -
Инфекција паразитом Toxoplasma gondii код свиња: серолошки, паразитолошки и молекуларни налази као параметри безбедности меса / Infekcija parazitom Toxoplasma gondii kod svinja: serološki, parazitološki i molekularni nalazi kao parametri bezbednosti mesa
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 03-11-2017) -
Преваленца и молекуларна типизација зоонотског паразита Blastocystis sp. код свиња са територије Војводине / Prevalenca i molekularna tipizacija zoonotskog parazita Blastocystis sp. kod svinja sa teritorije Vojvodine
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 30-03-2018)