Приказ основних података о дисертацији

Improving sustainable quality of chiken meat and chiken meat products in the food chain

dc.contributor.advisorĐekić, Ilija
dc.contributor.otherTomašević, Igor
dc.contributor.otherNastasijević, Ivan
dc.contributor.otherTomić, Nikola S.
dc.contributor.otherTomović, Vladimir M.
dc.creatorŠkunca, Dubravka
dc.date.accessioned2020-08-06T10:47:22Z
dc.date.available2020-08-06T10:47:22Z
dc.date.issued2019-02-18
dc.identifier.urihttp://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7486
dc.identifier.urihttps://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22359/bdef:Content/download
dc.identifier.urihttp://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=512163805
dc.identifier.urihttps://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17279
dc.description.abstractЛанац пилећег меса представљен кроз пет подсистема − фарма, кланица, прерада, малопродаја и потрошачи − истраживан је са аспекта одрживог квалитета и то преко перцепције квалитета и мотива куповине пилећег меса и производа од пилећег меса и оцене учинка заштите животне средине читавог ланца до свеобухватног планирања квалитета усмереног ка потребама потрошача уз уважавање захтева животне средине...sr
dc.description.abstractChicken meat chain presented through five subsystems - farm, slaughterhouse, meat processing plant, retail and consumers - has been explored in terms of sustainable quality through perception of quality and motives for the purchase of chicken meat and chicken meat products and assessment of the environmental performance of the whole chain to comprehensive quality function deployment oriented towards the needs of consumers, while respecting the demands of the environment....en
dc.formatapplication/pdf
dc.languagesr
dc.publisherУниверзитет у Београду, Пољопривредни факултетsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/720728/EU//
dc.rightsopenAccessen
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceУниверзитет у Београдуsr
dc.subjectланац пилећег месаsr
dc.subjectchicken meat chainen
dc.subjectperceived qualityen
dc.subjectquality function deploymenten
dc.subjectlife cycle assessmenten
dc.subjectenvironmental indicatorsen
dc.subjectперцепција квалитетаsr
dc.subjectпланирање квалитета усмереног ка потребама потрошачаsr
dc.subjectоцена животног циклусаsr
dc.subjectиндикатори животне срединеsr
dc.titleУнапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхранеsr
dc.title.alternativeImproving sustainable quality of chiken meat and chiken meat products in the food chainen
dc.typedoctoralThesisen
dc.rights.licenseBY-NC-ND
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/64333/Disertacija.pdf
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/64334/IzvestajKomisije22927.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_17279


Документи за докторску дисертацију

Thumbnail
Thumbnail

Ова дисертација се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о дисертацији