Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Produktivnost i kvalitet kima, anisa i korijandra u sistemu organske poljoprivrede / Productivity and quality of caraway, anise and coriander in organic agriculture
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 24-05-2013) -
Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira / Truffle (Tuber sp.): microflora, aromatic compounds and application in cheese production
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 28-09-2021) -
Uloga morfo-anatomske građe u osetljivosti Chenopodium album L. i Abutilon theophrasti medik. prema mezotrionu / Effect of morpho-anatomy of Chenopodium album L. and Abutilon theophrasti medik. on response to mesotrione
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 20-12-2019) -
Uticaj defolijacije na sadržaj važnijih jedinjenja aromatskog i flavonoidnog kompleksa u grožđu i vinu sorti vinove loze / Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 18-02-2015) -
Uticaj načina vinifikacije na antioksidativni kapacitet voćnih vina / Influence of condotions of vinification on the antioxidant capacity of fruit wines
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 01-09-2016) -
Uticaj plodonosnog tela gljive Ganoderma lucidum na hemijski sastav i senzorne karakteristike specijalnih rakija / The effect of fruit body of Ganoderma lucidum on chemical composition and sensory properties of special brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 09-06-2015) -
Uticaj sojeva selekcionisanog kvasca i hraniva u fermentaciji na hemijski sastav i senzorne karakteristike voćnih rakija / Influence of yeast strains and nutrients during fermentation on chemical composition and sensory caracteristic of fruit brandies
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 10-07-2015) -
Утицај степена зрелости плодова сорти шљиве на хемијски састав и сензорне карактеристике препеченице / Impact of fruit ripeness degree in plum cultivars on chemical composition and sensory characteristics of plum brandy
(Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет, 15-07-2014)