Претраживање
Приказ резултата 1-7 од 7
Варирање особина технолошког квалитета сорти пшенице (Triticum aestivum L.)
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2018)
Увод: технолошки квалитет пшенице је сложено својство чија је детерминација јако
повезана са генетичком конституцијом сорте и агроеколошким условима у којима се гаји.
Циљ истраживања је изучавање карактеристика технолошког ...
Утицај различитих типова косионих апарата на спремање и хранљиву вредност сена луцерке
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)
Биоинформатичка контрола млечности крава
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2017)
Проучавање биофизичких и енергоинформационих појава у живим бићима, је област која је недовољно проучена и којој научници поклањају све већу пажњу. Биофизичким деловањем на живе организме, човек се у природне процесе ...
Утицај генотипа и система укрштања оваца на неонатални развој квантитет и квалитет меса јагњади
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)
Утицај времена бербе и услова чувања на физиолошке процесе током складиштења коренастог поврћа
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)
Утицај органски везаног и неорганског селена на перформансе и производне резултате тешке линије родитељског јата
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2014)
Унапређење рада пољопривредне саветодавне службе као чинилац економског развоја пољопривреде северног Косова
(Универзитет у Приштини (Косовска Митровица), Пољопривредни факултет, Лешак, 2015)