Преглед Технолошки факултет, Лесковац по теми "antimicrobial activity"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog bilja
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 25-02-2020) -
Optimizacija tehnološkog postupka izolacije amigdalina i kvercetina iz biljnog materijala i njihova farmakološka aktivnost / Optimization of the technological procedure for isolation of amygdalin and quercetin from plants and their pharmacological activity
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 16-06-2014) -
Razvoj fitopreparata za dermatološku primenu na bazi ekstrakata ploda i lista biljnih vrsta roda Morus L. (Moraceae)
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 28-09-2017) -
Uticaj različitih tehnika ekstrakcije i destilacije na hemijski sastav etarskog ulja i ekstrakta iz biljnih vresta roda Thymus L. / Effect of different techniques of extraction and distillation on chemical composition of essential oil and extracts from species of the genus thymus l.
(Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац, 14-05-2013)