Prikaz osnovnih podataka o disertaciji

Coffe and spent coffee extracts antioxidative activitz and influence on blood platelets activation

dc.contributor.advisorDimitrijević Branković, Suzana
dc.contributor.otherGlibetić, Marija
dc.contributor.otherŠiler-Marinković, Slavica
dc.contributor.otherAntonović, Dušan
dc.creatorRanić, Marija
dc.date.accessioned2016-06-25T19:17:00Z
dc.date.available2016-06-25T19:17:00Z
dc.date.available2020-07-03T09:22:45Z
dc.date.issued2015-09-30
dc.identifier.urihttps://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5574
dc.identifier.urihttp://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=3013
dc.identifier.urihttps://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11243/bdef:Content/download
dc.identifier.urihttp://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=47640079
dc.description.abstractKafa, kao jedno od najpopularnijih i najčešće konzumiranih pića danas, jedan je od prehrambenih proizvoda kojim se najviše trguje u svetu. Kao rezultat procesuiranja i pripreme kafe, ogromne količine odpadne kafe se generišu kao čvrst ostatak.sr
dc.description.abstractCoffee, as one of the most popular and consumed beverage today, is one of the world most traded commodity...en
dc.formatapplication/pdf
dc.languagesr
dc.publisherУниверзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултетsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/41030/RS//
dc.rightsopenAccessen
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceУниверзитет у Београдуsr
dc.subjectotpadna kafasr
dc.subjectspent coffee groundsen
dc.subjectantioksidansisr
dc.subjectekstrakcija pomoću mikrotalasasr
dc.subjectmetodologija odzivne površinesr
dc.subjectpolifenolisr
dc.subjectbaza podataka o sastavu namernicasr
dc.subjectaktivacija trombocitasr
dc.subjectantioxidantsen
dc.subjectmicrovave assisted extractionen
dc.subjectresponse surface methoden
dc.subjectpolyphenolsen
dc.subjectfood composition databaseen
dc.subjectplatelets activationen
dc.titleAntioksidativna aktivnost ekstrakata kafe i njihov uticaj na aktivaciju trombocitasr
dc.titleCoffe and spent coffee extracts antioxidative activitz and influence on blood platelets activationen
dc.typedoctoralThesisen
dc.rights.licenseBY-NC-ND
dcterms.abstractДимитријевић Бранковић, Сузана; Глибетић, Марија; Шилер-Маринковић, Славица; Aнтоновић, Душан; Ранић, Марија; Aнтиоксидативна активност екстраката кафе и њихов утицај на активацију тромбоцита; Aнтиоксидативна активност екстраката кафе и њихов утицај на активацију тромбоцита;
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/18017/Disertacija3532.pdf
dc.identifier.fulltexthttps://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/18018/Marija_Ranic_Referat_TMF.pdf
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/18017/Disertacija3532.pdf
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/18018/Marija_Ranic_Referat_TMF.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_5574


Dokumenti za doktorsku disertaciju

Thumbnail
Thumbnail

Ova disertacija se pojavljuje u sledećim kolekcijama

Prikaz osnovnih podataka o disertaciji