Show simple item record

The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs

dc.contributor.advisorMarković, Radmila
dc.contributor.otherVranić, Danijela
dc.contributor.otherŠefer, Dragan
dc.contributor.otherBaltić, Milan Ž.
dc.contributor.otherTešić, Milan
dc.creatorTodorović, Milica
dc.date.accessioned2016-03-24T14:48:52Z
dc.date.available2016-03-24T14:48:52Z
dc.date.available2020-07-03T09:28:59Z
dc.date.issued2014-12-25
dc.identifier.urihttp://phaidrabg.bg.ac.rs/o:9555sr
dc.identifier.urihttp://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5003
dc.identifier.urihttps://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:9555/bdef:Content/getsr
dc.language.isosccsr
dc.publisherУниверзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицинеsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31034/RS//
dc.rightsopenAccessen
dc.sourceУниверзитет у Београдуsr
dc.subjectsvinjesr
dc.subjectswinesr
dc.subjectishranasr
dc.subjectmasne kiselinesr
dc.subjectkvalitet mesasr
dc.subjectdietsr
dc.subjectfatty acidssr
dc.subjectmeat qualitysr
dc.titleUticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinjasr
dc.title.alternativeThe effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigssr
dc.typedoctoralThesisen
dc.rights.licenseBYsr
dcterms.abstractМарковић, Радмила; Вранић, Данијела; Шефер, Драган; Балтић, Милан Ж.; Тешић, Милан; Тодоровић, Милица; Утицај различитих извора масти на производне резултате и квалитет меса товних свиња; Утицај различитих извора масти на производне резултате и квалитет меса товних свиња;
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/19515/document.pdf
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/19516/Milica_Todorovic_Izvestaj_FVM.pdf


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record