Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšenice / Analysis of the impact of genetic, microclimatic and environmental factors on the composition of gluten and technological quality of wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-02-2014) -
Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura / Biological activity of fermented milk beverages obtained using kombucha and conventional starter culture
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2015) -
Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode / Functional characteristics of vegetablefat/maltodextrin gel blends as a component for low calorie confectionery fat fillings
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-04-2012) -
Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka / Possibilities of utilization of selected technological processes for reduction of Alternaria toxins content in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-03-2015) -
Profil proteina i sastav masnih kiselina mleka magarice balkanske rase tokom perioda laktacije / Donkey milk balkan breeds, protein profile, fatty acid composition, lactation
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-03-2016) -
Uticaj dodatka emulgujućih skrobova na tehnološke karakteristike testa i kvalitet hleba / Influence of emulsifying starches on dough technological characteristics and bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-10-2013) -
Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja / Influence of lecithin from different sources on crystallization properties of fat phase and quality of spread cream with the addition of functional vegetable oils
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-12-2013)