Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-10 од 10
-
Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve / Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-10-2015) -
Hemijski sastav, biološke i funkcionalne karakteristike novih proizvoda od zove / Chemical composition, biological and functional characteristics of new elderberry products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 14-12-2020) -
Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta / Investigation of the lipolytic and oxidative changes intraditional dry fermented sausage (Petrovac sausage)throughout standardization of safety and quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-12-2013) -
Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini / Characterisation of meat and offal quality frompurebred pigs reared in Vojvodina
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-07-2013) -
Priprema i karakterizacija nanokompozita polimlečne kiseline i silicijum (IV) oksida namenjenog za pakovanje hrane / Preparation and characterization of nanocomposites based on polylactic acid and silica nanoparticles for food packaging application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2015) -
Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima / Development of drying and ripening process of traditional fermented sausage (Petrovská klobása) in controlled conditions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-04-2013) -
Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna / Sensory, nutritional and functional profile of whole grain pasta with buckwheat flour addition
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2016) -
Sposobnost formiranja biofilma različitih sojeva Salmonella Enteritidis i inhibitorni efekat etarskih ulja na inicijalnu adheziju i formirani biofilm / Ability of biofilm formation the different strains of Salmonella Enteritidis and inhibitory effect of essential oils on the initial adhesion and preformed biofilm
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-06-2015) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa / The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2020) -
Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta / The influence of different technological parameters during standardization of safety and quality on the color formation of traditional fermented sausage (Petrovačka kobasica)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 22-12-2014)