Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-10 од 10
-
Aflatoksini: analiza pojave, procena rizika i optimizacija metodologije određivanja u kukuruzu i mleku / Aflatoxins: occurrence analysis, risk assessment and optimization of its determination in maize and milk
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-01-2015) -
Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšenice / Analysis of the impact of genetic, microclimatic and environmental factors on the composition of gluten and technological quality of wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-02-2014) -
Karakteristike gluteninsko - glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice / Characteristics of glutenin-gliadin complex as aparameter of wheat technological quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2007) -
Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka / Possibilities of utilization of selected technological processes for reduction of Alternaria toxins content in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-03-2015) -
Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe / Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-08-2009) -
Optimizacija postupka revitalizacije otpadnog kvasca iz industrije piva za primenu u pekarskoj industriji / Optimization of revitalization procedure of waste yeast from brewery for application in baking industry
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-05-2002) -
Prilog proučavanju mogućnosti racionalizacije tehnološkog postupka mlevenja pšenice primenom osmovaljne stolice / Study on the possibilities of the rationalization of wheat flour milling processusing the eight-roller mill
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-09-2009) -
Sušenje i ekstrakcija lista sremuša (Allium ursinum L.) u cilju dobijanja funkcionalnih proizvoda sa bioaktivnim potencijalom / Drying and extraction of the wild garlic leaves (Allium ursinum L.) in order to obtain functional products with bioactive potential
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-10-2018) -
Оптимизација технолошког поступка припреме квасног теста за замрзаване пекарске производе / Optimizacija tehnološkog postupka pripreme kvasnog testa za zamrzavane pekarske proizvode
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-06-2007) -
Развој и вредновање сензорских и инструменталних метода за оцјену текстурних својстава тјестенине / Razvoj i vrednovanje senzorskih i instrumentalnih metoda za ocjenu teksturnih svojstava tjestenine
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-12-2011)