Browse by committee members
Now showing items 1-11 of 11
-
Farmakološko delovanje ekstrakata odabranih aromatičnih/lekovitih biljaka / Pharmacological activity of extracts obtained from selected aromatic/medicinal plants
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 24-07-2018) -
Funkcionalne i antioksidativne osobine tropa cvekle (Beta vulgaris) / Functional and antioxidant characteristics of beetroot pomace (Beta vulgaris)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-09-2012) -
Funkcionalni proizvodi na bazi cerealija i pseudocerealija sa dodatkom inkapsuliranog ekstrakta tropa cvekle / Cereal- and pseudocereal-based functional products with encapsulated beetroot extract
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-12-2020) -
Inkapsulirani karotenoidi iz sporednog proizvoda prerade šargarepe u funkcionalnoj hrani / Encapsulated carotenoids from carrot processing waste in functional food
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-04-2021) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta / Investigation of the lipolytic and oxidative changes intraditional dry fermented sausage (Petrovac sausage)throughout standardization of safety and quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-12-2013) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje napitaka od enzimski hidrolizovanog permeata mleka / Beverage processing optimization of enzyme hydrolyzed milk permeate
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-12-2015) -
Razvoj prediktivnog modela obogaćivanja prehrambenih proizvoda vitaminom D u Srbiji / Development of Predictive Model for Fortification of Foods with Vitamin D in Serbia
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-04-2019) -
Visokovredna funkcionalna jedinjenja iz sporednih proizvoda prerade paradajza / High-valuable functional compounds from tomato by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2011) -
Антибактеријска активност млека магарице балканске расе / Antibakterijska aktivnost mleka magarice balkanske rase
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-10-2015) -
Хроматографска, микробиолошка и in silico анализа стероидних једињења од потенцијалног биомедицинског значаја / Hromatografska, mikrobiološka i in silico analiza steroidnih jedinjenja od potencijalnog biomedicinskog značaja
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 17-07-2017)