Browse by committee members
Now showing items 1-14 of 14
-
Aflatoksini: analiza pojave, procena rizika i optimizacija metodologije određivanja u kukuruzu i mleku / Aflatoxins: occurrence analysis, risk assessment and optimization of its determination in maize and milk
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-01-2015) -
Aktivacija procesa sinterovanja kod silikatnih sistema promenom atmosfere pečenja / Activation of the sintering processes in silicate systems by changing the firing atmosphere
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-01-2015) -
Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšenice / Analysis of the impact of genetic, microclimatic and environmental factors on the composition of gluten and technological quality of wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-02-2014) -
Degradacija i zaštita materijala nepokretnog kulturnog nasleđa / Degradation and protection of the imovable cultural heritage materials
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-05-2017) -
Hemometrijski pristup optimizaciji tehnoloških parametara proizvodnje hladno presovanog ulja semena visokooleinskog suncokreta / Chemometric approach to the optimization of the production of cold pressed oil from high-oleic sunflower seeds
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-12-2015) -
Istraživanje antioksidativne aktivnosti napitka od čajne gljive / Investigation of antioxidant activity of tea fungus beverage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2004) -
Kombuha od lekovitog bilja - biološka aktivnost i parametri fermentacije / Kombucha made from medical herbs - biological activity and fermentation parameters
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2009) -
Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka / Possibilities of utilization of selected technological processes for reduction of Alternaria toxins content in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-03-2015) -
Optimizacija procesa ekstrudiranja spelte za kreiranje funkcionalnih proizvoda sa dodatkom betaina / Optimization of the extrusion process in creation of snack products from spelt wholegrain flour with added betaine
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-09-2018) -
Promene komponenata i strukture mleka tokom fermentacije dodatkom nekonvencionalnog startera / Changes of milk components and structure during fermentation process by non–conventional starter
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2014) -
Razvoj hromatografskih metoda za simultano određivanje tropanskih alkaloida i glikoalkaloida i praćenje apsorpcije i translokacije atropina 14C u pšenici / Development of chromatographic methods for simultaneous determinations of tropane and glycoalkaloids and tracking of 14C atropine uptake in wheat
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2011) -
Uklanjanje teških metala iz vode piljevinom drveta, celulozom i lignitom / Heavy metals removal from water by wood sawdust, pulp and lignin
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 14-05-2002) -
Uticaj blizine frekventnih saobraćajnica na sadržaj toksičnih elemenata u zemljištu i pšenici / The impact of motorway proximity on microelements content in wheat and agricultural land
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-09-2014) -
Антиоксидативна активност ферментисаних млечних производа добијених помоћу комбухе / Antioksidativna aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda dobijenih pomoću kombuhe
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-07-2013)