Browse by committee members
Now showing items 1-13 of 13
-
Bistrenje soka šećerne repe primenom alternativnih koagulanata i flokulanata / Sugar beet juice clarification by means of alternative coagulants and flocculants
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-02-2008) -
Efekti osmotske dehidratacije na poboljšanje održivosti, nutritivna i antioksidativna svojstva korena i lista celera (Apium graveolens) / Effects of osmotic dehydration on improving sustainability, nutritive and antioxidative properties of celery leaves and root (Apium graveolens)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2017) -
Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio) / Chemometric approach to the analysis ofosmotic dehydration of silver crucian carp(Carassius gibelio)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-06-2015) -
Ispitivanje nutritivne vrednosti osušenog jabučnog tropa i mogućnosti njegove upotrebe u industrijskoj proizvodnji hrane za životinje / A study on the nutritive value of dried apple pomace and possibilities for using its utilization in the industrial production of animal feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Ispitivanje uticaja procesa ekstrudiranja na dobijanje i stabilnost funkcionalnog hraniva za životinje na bazi lanenog semena / Investigation of extrusion influence on production and stability of functional animal feed componentbased on linseed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2014) -
Nutritivni profil, antioksidacioni potencijal i senzorski kvalitet specijalnih vrsta hlebova sa dodatkom melase šećerne repe / Nutrition profile, antioxidative potential and sensory quality of bread supplemented with sugar beet molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-08-2009) -
Optimizacija procesa mešanja hrane za životinje u vertikalnim i cilindričnim mešalicama / Optimization of feed mixing process in the vertical and hoop mixer
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2011) -
Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa / The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 24-12-2014) -
Simulacija procesa kretanja čestica pri transportu u statičkim mešalicama i modifikovanim pužnim transporterima primenom metode diskretnih elemenata / The simulation of the particles movement during transport in the static mixer and modified screw conveyor using discrete element method
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2015) -
Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe / Thermal Properties of Meat Proteins in the Process of Osmotic Dehydration in Sugar Beet Molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-12-2015) -
Uticaj dodatka biljnih proteinskih koncentrata u hranu za životinje na kvalitet peleta / The effect of addition of plant protein concentrates in animal feed on pellet quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-07-2013) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na prenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic Dehydration Process on Mass Transfer and Pork Meat Quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic DehydrationProcess on Mass Transfer and Pork MeatQuality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013)