Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-9 od 9
-
Autentičnost cerealija i pseudocerealija – razvoj novih metoda analize brašna i gotovih pekarskih proizvoda / Authenticity of cereals and pseudocereals -development of new methods for the analysis of flour and final bakery products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 05-03-2018) -
Karakterizacija ekstrakata peteljki višnje (Prunus cerasus L.) i trešnje (Prunus avium L.) dobijenih subkritičnom vodom / Characterization of extracts of sour cherry (Prunus cerasus L.) and sweet cherry (Prunus avium L.) stems obtained by subcritical water
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-11-2019) -
Mogućnosti i ograničenja proizvodnje hladno presovanog ulja i pogače od semena odabranih hibrida suncokreta najnovijeg sortimenta / Possibilities and limitations of cold-pressed oil and cake production obtainedfrom selected new sunflower hybrids
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2021) -
Mogućnosti i ograničenja proizvodnje hladno presovanog ulja i pogačeod semena odabranih hibrida suncokreta najnovijeg sortimenta / Possibilities and limitations of cold-pressed oil and cake production obtainedfrom selected new sunflower hybrids
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-09-2021) -
Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafe / Improvement of coffee beverage quality by selecting optimal roasting conditions and optimal ratio of different coffee species
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-02-2016) -
Praćenje ostataka sulfonilurea u zemljištu u realnim uslovima primenom visoko-pritisne tečne hromatografije / Monitoring of residues of sulfonylurea in soil under real conditions by using high pressure liquid chromatography
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 26-12-2016) -
Razvoj metoda za hronopotenciometrijsko određivanje odabranih pesticida u vodi / Development of methods for chronopotentiometric determination of selected pesticides in water
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-07-2018) -
Razvoj prediktivnog modela obogaćivanja prehrambenih proizvoda vitaminom D u Srbiji / Development of Predictive Model for Fortification of Foods with Vitamin D in Serbia
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-04-2019) -
Утицај примене мешавине етарских уља у исхрани на производне карактеристике и квалитет меса бројлерских пилића / Uticaj primene mešavine etarskih ulja u ishrani na proizvodne karakteristike i kvalitet mesa brojlerskih pilića
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2019)