Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Adsorpciona i emulgujuća svojstva proteinskog izolata i hidrolizata semena tikve (Cucurbita pepo) / Adsorption and emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-10-2020) -
Izdvajanje, karakterizacija i enzimska modifikacija pektinskog polisaharida muskatne tikve (Cucurbita moschata) / Isolation, characterisation and enzymatic modification of pectic polysaccharide from butternut squash (Cucurbita moschata)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-10-2023) -
Primena protein-polimer interakcije za formiranje mikrokapsula sa kontrolisanim otpuštanjem aktivne supstance / Application of the protein-polymer interaction for the formation of microcapsules with controlled release of the active substance
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-11-2016) -
Primena sistema hitozan-jonska površinski aktivna materija za dobijanje mikrokapsula uljnog sadržaja / Application of chitosan-ionic surfactant system for the preparation of microcapsules with oil content
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 05-07-2019) -
Priprema nanočestica zeina i njihova primena kao funkcionalnih koloida / Preparation of zein nanoparticles and their application as functional colloids
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-10-2021) -
Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja industrije šećera u proizvodnji emulzija / Stabilizing effect of sugar industry polysaccharide compounds in the production of emulsions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-10-2019)