Browse by committee members
Now showing items 1-4 of 4
-
Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja / Physical, chemical and biological properties of stone fruit produced by different drying techniques
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-12-2020) -
Održivost pekarskog proizvoda sa povišenim sadržajem vlage sa dodatkom lekovitog i začinskog bilja / Sustainability of backery products with high moisture content with the addition of medicinal and spicy herbs
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-07-2021) -
Potencijal brašna od različitih vrsta insekata kao alternativnih izvora proteina u ishrani životinja / Potential of different insect meals as an alternative protein sources in animal nutrition
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 31-10-2022) -
Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima / Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-12-2018)