Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Ispitivanje uticaja procesa ekstrudiranja na dobijanje i stabilnost funkcionalnog hraniva za životinje na bazi lanenog semena / Investigation of extrusion influence on production and stability of functional animal feed componentbased on linseed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2014) -
Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije / Characterization of the quality, nutritive value and stability of virgin olive oils produced in different regions of Libya
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-09-2018) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje namaza sa visokim sadržajem omega masnih kiselina upotrebom pogače semena uljane tikve golice / Optimization of tehnology of hull-less pumpkin press-cake spread rich in omega fatty acids
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-09-2011) -
Uticaj kvaliteta semenki grožđa na bioaktivne komponente i održivost hladno presovanog ulja / Impact of grape seed quality on bioactive components and stability of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2019)