Browse by committee members
Now showing items 1-8 of 8
-
Antifungalni potencijal streptomiceta izolovanih iz rizosfera medicinski značajnih biljaka: karakterizacija i optimizacija biosinteze staurosporina, produkta metabolizma Streptomyces sp. BV410 / Antifungal potential of streptomycetes isolated from ethnomedicinal plants' rhizospheres: characterization and optimization of staurosporine biosynthesis by Streptomyces sp. BV410 strain
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-12-2019) -
Funkcionalne karakteristike fermentisanog čajnog napitka obogaćenog CoffeBerry®-jem / Functional characteristics of the fermented tea beverage enriched with CoffeBerry®
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2016) -
Karakterizacija funkcionalnog napitka od melise (Melissa officinalis L.) dobijenog fiziološkom aktivnošću čajne gljive / Characterization of functional lemon balm (Melissa officinalis L.) beverage obtained by physiological activity of tea fungus
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-12-2012) -
Opšti higijenski parametri i odabrani bakterijski patogeni u proizvodnji fermentisanih suvih kobasica u Srbiji uz ispitivanje efekata termičkih tretmana / General hygienic parameters and selected bacterial pathogens during production of Serbian dry fermented sausages and investigation of the effects of heat treatment
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Optimizacija biosinteze antagonista skladišnih patogena jabuke primenom Streptomyces hygroscopicus / Optimization of antagonists of storage apple pathogens biosynthesis by Streptomyces hygroscopicus
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2018) -
Potencijal biosinteze aflatoksina B1 u različitim vrstama Triticum spp. / Potential biosynthesis of aflatoxin B1 in different species of Triticum spp.
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 11-01-2019) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa / The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2020) -
Антибактеријска активност млека магарице балканске расе / Antibakterijska aktivnost mleka magarice balkanske rase
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-10-2015)