Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-7 od 7
-
Antioksidanti u zrnu soje i njegovim proizvodima / Antioxidants in soybean grain and soybean products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-07-2000) -
Antioksidativna, antiproliferativna i antimikrobna aktivnost odabranih ekstrakata tropova bobičastog voća / Antioxidative, antiproliferative and antimicrobial activity of selected berry pomace extracts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Antiradikalska i antiproliferativna aktivnost ekstrakata odabranih biljaka iz familija rosaceae i ericaceae / Antiradical and antiproliferative activity of selected plantextracts from Rosaceae and Ericaceae family
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 14-06-2010) -
Funkcionalne i antioksidativne osobine tropa cvekle (Beta vulgaris) / Functional and antioxidant characteristics of beetroot pomace (Beta vulgaris)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-09-2012) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Optimizacija sušenja voća u vakuumu / Optimization of fruit drying in vacuum
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-11-2014) -
Uticaj fizičko-hemijskih karakteristika semena uljane tikve (Cucurbita pepo L.) na kvalitet i nutritivna svojstva hladno presovanog ulja / Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-02-2012)