Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-12 од 12
-
Antioksidanti u zrnu soje i njegovim proizvodima / Antioxidants in soybean grain and soybean products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-07-2000) -
Antiradikalska i antiproliferativna aktivnost ekstrakata odabranih biljaka iz familija rosaceae i ericaceae / Antiradical and antiproliferative activity of selected plantextracts from Rosaceae and Ericaceae family
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 14-06-2010) -
Fitohemijske i funkcionalne karakteristike praškastih formi klijanaca pšenice, ovsa i ječma / Phytochemical and functional properties of wheat, oats and barley powdered sprouts
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-07-2017) -
Funkcionalne i antioksidativne osobine tropa cvekle (Beta vulgaris) / Functional and antioxidant characteristics of beetroot pomace (Beta vulgaris)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 04-09-2012) -
Funkcionalne karakteristike fermentisanog čajnog napitka obogaćenog CoffeBerry®-jem / Functional characteristics of the fermented tea beverage enriched with CoffeBerry®
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2016) -
Iskorišćenje tropa borovnice i maline u formulaciji bezglutenskog keksa sa dodatom vrednošću / Valorisation of blueberry and raspberry pomace through the formulation of value-added gluten-free cookie
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-10-2016) -
Ispitivanje sadržaja i antioksidativne aktivnosti fenolnih kiselina u toku proizvodnje slada i piva / Investigation of phenolic acids content andantioxidant activity during malt and beer production
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-06-2009) -
Istraživanje antioksidativne aktivnosti napitka od čajne gljive / Investigation of antioxidant activity of tea fungus beverage
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 21-05-2004) -
Karakterizacija funkcionalnog napitka od melise (Melissa officinalis L.) dobijenog fiziološkom aktivnošću čajne gljive / Characterization of functional lemon balm (Melissa officinalis L.) beverage obtained by physiological activity of tea fungus
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-12-2012) -
Kombuha od lekovitog bilja - biološka aktivnost i parametri fermentacije / Kombucha made from medical herbs - biological activity and fermentation parameters
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 29-12-2009) -
Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću / Potential of cyanobacteria in formulation ofvalue-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-05-2016) -
Visokovredna funkcionalna jedinjenja iz sporednih proizvoda prerade paradajza / High-valuable functional compounds from tomato by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2011)