Pretraga po članovima komisija
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Ekstrakti duda (Morus spp., Morasceae), sastav, delovanje i primena / Mulberry extracts (Morus spp., Morasceae), composition, activity and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 09-11-2012) -
Inkapsulirani karotenoidi iz sporednog proizvoda prerade šargarepe u funkcionalnoj hrani / Encapsulated carotenoids from carrot processing waste in functional food
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 08-04-2021) -
Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću / Potential of cyanobacteria in formulation ofvalue-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 18-05-2016) -
Uticaj tehnoloških faktora u proizvodnji crvenih vina na sadržaj i stabilnost katehina i njihovih oligomera / Influence of technological factors in the production of red wine on the content and stability of catechins and their oligomers
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-07-2010) -
Visokovredna funkcionalna jedinjenja iz sporednih proizvoda prerade paradajza / High-valuable functional compounds from tomato by-products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 02-11-2011)