Претрага по менторима
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Evaluacija kvaliteta pšeničnih sorti sa teritorije Vojvodine procenom reoloških karakteristika testa / Quality evaluation of wheat varieties from Vojvodina by assessing dough rheological properties
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 11-01-2018) -
Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve / Physical and sensory characteristics of functional food spreads based on cellulose hydrocolloids and flour of pumpkin seed cake
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 13-10-2015) -
Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode / Functional characteristics of vegetablefat/maltodextrin gel blends as a component for low calorie confectionery fat fillings
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-04-2012) -
Uticaj dodatka emulgujućih skrobova na tehnološke karakteristike testa i kvalitet hleba / Influence of emulsifying starches on dough technological characteristics and bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-10-2013) -
Uticaj termičkih tretmana hrane za životinje na promene skrobne komponente i svarljivost / The influence od feed heat treatements on changes of starch component and digestibility
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-09-2017)