Browse by committee members
Now showing items 1-5 of 5
-
Individualni i organizacioni prediktori prosocijalnog ponašanja zaposlenih u sektoru turističkih krstarenja / Individual and organisational predictors of prosocial service behaviour amongemployees in cruise line industry
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 06-09-2017) -
Војводина као дестинација гастрономског туризма / Vojvodina kao destinacija gastronomskog turizma
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 17-01-2014) -
Гaстрономскa димензијa квaлитетa туристичког производa и њен утицaј нa стaвове посетилaцa грaдских центaрa Србије / Gastronomska dimenzija kvaliteta turističkog proizvoda i njen uticaj na stavove posetilaca gradskih centara Srbije
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 06-06-2017) -
Евалуација ефеката иновативности у функцији унапређења квалитета и лојалности гостију у ресторатерству Војводине / Evaluacija efekata inovativnosti u funkciji unapređenja kvaliteta i lojalnosti gostiju u restoraterstvu Vojvodine
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 19-11-2014) -
Синергија пољопривреде и угоститељства у функцији развоја туризма у Војводини / Sinergija poljoprivrede i ugostiteljstva u funkciji razvoja turizma u Vojvodini
(Универзитет у Новом Саду, Природно-математички факултет, 07-07-2022)