Преглед Пољопривредни факултет по теми "ishrana"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Hranljiva vrednost sirovog i termički obrađenog zrna soje u ishrani tovnih pilića u zavisnosti od nivoa tripsin inhibitora / Nutritive value of raw and heat treatedsoybean in broilers nutrition dependingof the level of tripsin inhibitor
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 19-09-2014) -
Uticaj dodatka lanenog ulja u hrani na promenu sadržaja masnih kiselina u mišićnom tkivu šarana / The effect of the addition of linseed oil in the food tochange the content of fatty acids in the muscle tissueof the carp
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 06-05-2016) -
Коришћење репичиног уља у исхрани шарана и лињака као фактора промене квалитета меса / Korišćenje repičinog ulja u ishrani šarana i linjaka kao faktora promene kvaliteta mesa
(Универзитет у Новом Саду, Пољопривредни факултет, 10-01-2014)