Претрага по члановима комисија
Приказ резултата 1-20 од 21
-
Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio) / Chemometric approach to the analysis ofosmotic dehydration of silver crucian carp(Carassius gibelio)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-06-2015) -
Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošću / Utilization of tomato processing byproduct as raw material for value-added food products
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-10-2016) -
Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta / Investigation of the lipolytic and oxidative changes intraditional dry fermented sausage (Petrovac sausage)throughout standardization of safety and quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-12-2013) -
Ispitivanje nutritivne vrednosti osušenog jabučnog tropa i mogućnosti njegove upotrebe u industrijskoj proizvodnji hrane za životinje / A study on the nutritive value of dried apple pomace and possibilities for using its utilization in the industrial production of animal feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 28-09-2017) -
Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini / Characterisation of meat and offal quality frompurebred pigs reared in Vojvodina
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-07-2013) -
Karakterizacija kvaliteta, nutritivne vrednosti i stabilnosti devičanskih maslinovih ulja proizvedenih u različitim regionima Libije / Characterization of the quality, nutritive value and stability of virgin olive oils produced in different regions of Libya
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-09-2018) -
Mogućnost primene visokoproteinskih frakcija suncokretove sačme dobijenih postupkom usitnjavanja i vazdušne klasifikacije u proizvodnji ekstrudirane hrane za ribe / Application possibility of high protein sunflower meal fractions obtained by combination of grinding and air classification in the production of extrudedfish feed
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-03-2018) -
Opšti higijenski parametri i odabrani bakterijski patogeni u proizvodnji fermentisanih suvih kobasica u Srbiji uz ispitivanje efekata termičkih tretmana / General hygienic parameters and selected bacterial pathogens during production of Serbian dry fermented sausages and investigation of the effects of heat treatment
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 12-02-2016) -
Optimizacija procesa mešanja hrane za životinje u vertikalnim i cilindričnim mešalicama / Optimization of feed mixing process in the vertical and hoop mixer
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2011) -
Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje namaza sa visokim sadržajem omega masnih kiselina upotrebom pogače semena uljane tikve golice / Optimization of tehnology of hull-less pumpkin press-cake spread rich in omega fatty acids
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 19-09-2011) -
Poboljšanje kvaliteta napitka kafe izborom optimalnih uslova prženja i odnosa različitih vrsta kafe / Improvement of coffee beverage quality by selecting optimal roasting conditions and optimal ratio of different coffee species
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 01-02-2016) -
Razvoj biorazgradivog aktivnog ambalažnog materijala na bazi hitozana: sinteza, optimizacija svojstava, karakterizacija i primena / Development of biodegradable active packaging material from chitosan: synthesis, optimisation of properties, characterisation and application
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 17-07-2015) -
Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima / Development of drying and ripening process of traditional fermented sausage (Petrovská klobása) in controlled conditions
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-04-2013) -
Termalna svojstva proteina mesa u procesu osmotske dehidratacije u melasi šećerne repe / Thermal Properties of Meat Proteins in the Process of Osmotic Dehydration in Sugar Beet Molasses
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 16-12-2015) -
Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke / Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 15-05-2009) -
Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima / Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 10-12-2018) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije na prenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic Dehydration Process on Mass Transfer and Pork Meat Quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013) -
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja / The Effect of the Osmotic DehydrationProcess on Mass Transfer and Pork MeatQuality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 23-05-2013) -
Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta / The influence of different technological parameters during standardization of safety and quality on the color formation of traditional fermented sausage (Petrovačka kobasica)
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 22-12-2014) -
Uticaj termičke obrade na nutritivnu vrednost i oksidativnu stabilnost ulja semena uljane tikve golice Cucurbita pepoL. / Influence of thermal treatment of pumkin seed Cucurbita pepo L. on nutritive value and oxidative stability of oil
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 27-09-2011)