Претрага по менторима
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Antimikrobni i bioaktivni potencijal rogača u poboljšanju tehnološkog i nutritivnog kvaliteta hleba / Antimicrobial and bioactive potential of carob in improving the technological and nutritional quality of bread
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 06-06-2024) -
Ekstrudirani fleks proizvod sa dodatkom divljeg origana i konzumnog suncokreta kao funkcionalnih komponenti / Extruded flakes product supplemented with sunflower and dry residue of wild oregano
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 30-09-2016) -
Uticaj prehrambenih vlakana šećerne repe i jabuke na reološke parametre testa i kvalitet bezglutenskog hleba / Influence of sugar beet and apple dietary fibres on batter rheology and gluten free bread quality
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 25-09-2020) -
Утицај хладне атмосферске плазме на технолошки квалитет и безбедност пшеничног брашна / Uticaj hladne atmosferske plazme na tehnološki kvalitet i bezbednost pšeničnog brašna
(Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет, 07-12-2020)