Преглед Хемијски факултет по теми "Food allergy"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Proteomika posttranslacionih i hemijskih modifikacija proteina i interakcije proteina od značaja u alergiji na hranu / Proteomics of post-translational and chemical modifications of proteins and interactions of proteins of importance in food allergy
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 09-12-2019) -
Strukturna i imunološka karakterizacija aktivnog i inhibiranog aktinidina, cistein proteaze iz kivija (Actinidia deliciosa Liang, Ferguson) / Structural ans immunological characterization of actinidin, a cysteine protease from kiwifruit (Actinidia celiciosa Liang, Ferguson)
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 30-05-2013) -
Unapređenje dijagnostičkih reagenasa za alergiju na bananu / Improvement of diagnostic reagents for banana fruit allergy
(Универзитет у Београду, Хемијски факултет, 02-11-2017)