Претрага по менторима
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Ispitivanje uticaja ukupnih dijetnih vlakana i rezistentnog skroba na smanjenje faktora rizika za pojavu dijabetes melitusa tipa 2 kod gojaznih pacijenata sa poremećenom glikoregulacijom / Investigation of effect of total dietary fibre and resistant starch on reduction of risk factors for diabetes mellitus type 2 in obese patients with disordered glucoregulation
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 30-09-2014) -
Uticaj oralne primene Lactobacillus rhamnosus LA68 i Lactobacillus plantarum WCFS1 na imunološke i metaboličke parametre miševa u uslovima eksperimentalno indukovane nealkoholne masne jetre / The effect of oral administration of Lactobacillus rhamnosus LA68 and Lactobacillus plantarum WCFS1 on immunological and metabolic parametres of mice in experimental conditions induced non-alcoholic fatty liver disease
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 22-09-2016) -
Uticaj suplementacije alfa-liponskom kiselinom na parametre oksidativnog stresa i antioksidativne zaštite kod obolelih od shizofrenije / The effect of alpha-lipoic acid supplementation on oxidative stress markers and antioxidative defense in patients with schizophrenia
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 19-07-2014) -
Uticaj suplementacije astaksantinom na nivo markera oksidativnog stresa i nivo sekretornog IgA u salivi kod mladih fudbalera / Effect of astaxanthin supplementation on oxidative stress status and secretory IgA in saliva in young soccer players
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 18-12-2012) -
Uticaj suplementacije sojem Lactobacillus helveticus L10 na markere imunskog i oksidativnog statusa vrhunskih sportista / The effect of Lactobacillus helveticus L10 supplementation on markeres of immunological and oxidative status in elite athletes
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 14-06-2017) -
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro / Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro
(Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет, 13-06-2020)