Приказ основних података о дисертацији

Market prospects of Healthy Safe Food production

dc.contributor.advisorVasiljev, Stevan
dc.contributor.otherMatavulj, Milan
dc.contributor.otherCarić, Marijana
dc.contributor.otherMiloradov, Mirjana
dc.contributor.otherLošonc, Alpar
dc.contributor.otherVasiljev, Stevan
dc.creatorГолушин, Мирјана
dc.date.accessioned2024-03-20T07:51:53Z
dc.date.available2024-03-20T07:51:53Z
dc.date.issued2004-04-08
dc.identifier.urihttps://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija170928651561021.pdf?controlNumber=(BISIS)75807&fileName=170928651561021.pdf&id=22373&source=NaRDuS&language=srsr
dc.identifier.urihttps://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=75807&source=NaRDuS&language=srsr
dc.identifier.urihttps://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/22340
dc.description.abstractProizvodnja zdravstveno bezbedne hrane predstavlja jedan od idealnih preduslova za uspostavljanje koncepta održivog razvoja. U našoj zemlji ova proizvodnja je u začetku, ali je iskazan opšti interes svih zainteresovanih strana da se ovakva proizvodnja proširi i usavrši. Razmatranjem rezultata istraživanja i sprovođenjem predloženog modela razvoja može se očekivati unapređenje stanja u ovoj oblasti, privrednom životu i pozitivan uticaj na kvalitet životne sredine.sr
dc.description.abstractThe production of Healthy Safe Food is considered to be one of the ideal assumption of establishing the concept of sustainable development. This kind of production still developing in our county, but there is great interest of all sides for further developm ent and improvement of this production. By analysing research results and implementing the suggested development modus we can exspect improvements in this field, economy, as wel as positive effects on tghe quality of environment.en
dc.languagesr (latin script)
dc.publisherУниверзитет у Новом Саду, Студије при универзитетуsr
dc.rightsopenAccessen
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceУниверзитет у Новом Садуsr
dc.subjectZdravstveno bezbedna hrana, organska poljoprivreda, zaštita životne sredinesr
dc.subjectHealthy Safe Food, Organic Agriculture, Environment Protectionen
dc.titleTržišne perspektive proizvodnje zdravstveno bezbedne hranesr
dc.title.alternativeMarket prospects of Healthy Safe Food productionen
dc.typedoctoralThesissr
dc.rights.licenseBY-NC-ND
dc.identifier.fulltexthttp://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/160278/Disertacija_15208.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_22340


Документи за докторску дисертацију

Thumbnail

Ова дисертација се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о дисертацији