Преглед Факултет ветеринарске медицине по теми "kvalitet mesa"
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara kvaliteta mesa brojlera / Comparative analysis of carcass meatiness and selected meat quality parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-11-2013) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara mesa junadi u tovu / Comparative analysis of carcass meatiness and selected parameters of meat in fattening beef cattle
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 13-06-2016) -
Uticaj konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate, kvalitet mesa i proizvoda od mesa svinja u tovu / Effect conjugated linoleic acid on production performance, quality of meat and meat products of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 26-12-2014) -
Uticaj primene konjugovane linolne kiseline na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Effect of conjugated linoleic acid in the diet on performance and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 22-12-2015) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013) -
Uticaj različitih izvora masti na proizvodne rezultate i kvalitet mesa tovnih svinja / The effect of different sources of fat on performance and meat quality of fattening pigs
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 25-12-2014) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera / Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-12-2020)