Преглед Факултет ветеринарске медицине по теми "brojleri"
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 30-10-2019) -
Ispitivanje uticaja odabranih fitogenih stimulatora rasta na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Investigation of selected phytogenic growth stimulators on production results and quality of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-09-2016) -
Ispitivanje uticaja purifikovane lignoceluloze dodate u hranu za brojlere na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i stepen histoloških i morfoloških promjena u pojedinim segmentima digestivnog trakta / Testing the effect of purified lignocellulose on broilers for health status, production results and degree of histological and morphological changes in digestive tracts
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 09-01-2020) -
Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara kvaliteta mesa brojlera / Comparative analysis of carcass meatiness and selected meat quality parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-11-2013) -
Uticaj dodavanja neorganskog fosfora različitog porekla u ishrani brojlera na proizvodne rezultate i stepen mineralizacije koštanog sistema / Impact of differnet inorganic phosphorus sourecs in broilers feed on production performances and bone mineralization
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 12-07-2018) -
Uticaj primene različitih količina organskog selena na proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera / Influence of different quantities of organic selenium on performances and meat quality of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 05-02-2013) -
Uticaj različitih izvora masti u obroku na proizvodne rezultate i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Effects of different sources of fat in the diet on production results and fatty acid composition of broiler meat
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 15-11-2021) -
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera / Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 23-12-2020)