Приказ основних података о дисертацији
Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro
Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro
dc.contributor.advisor | Đorđević, Brižita | |
dc.contributor.other | Petrović, Aleksandar | |
dc.contributor.other | Stanković, Ivan | |
dc.creator | Čakar, Uroš | |
dc.date.accessioned | 2020-09-25T15:02:21Z | |
dc.date.available | 2020-09-25T15:02:21Z | |
dc.date.issued | 2020-06-13 | |
dc.identifier.uri | http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7589 | |
dc.identifier.uri | https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22519/bdef:Content/download | |
dc.identifier.uri | http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=16103945 | |
dc.identifier.uri | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17433 | |
dc.description.abstract | Воћна вина испитивана у оквиру ове докторске дисертације произведена су од аутохтоних и успешно интродукованих сорти воћа, углавном поеклом из Србије... | sr |
dc.description.abstract | Fruit wines analyzed in this doctoral dissertation were produced from autochthonous and successfully introduced fruit species mainly originating from Serbia... | en |
dc.format | application/pdf | |
dc.language | sr | |
dc.publisher | Универзитет у Београду, Фармацеутски факултет | sr |
dc.rights | openAccess | en |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |
dc.source | Универзитет у Београду | sr |
dc.subject | воћно вино | sr |
dc.subject | fruit wine | en |
dc.subject | polyphenols | en |
dc.subject | antioxidant | en |
dc.subject | anti alpha-glucosidase activity | en |
dc.subject | enzymesof antioxidant protection | en |
dc.subject | полифеноли | sr |
dc.subject | антиоксидативност | sr |
dc.subject | анто алфа-глукозидна активност | sr |
dc.subject | ензими антоксидативне заштите | sr |
dc.title | Полифенолни састав и антиоксидативна својства воћних вина и њихов утицај на ензимске системе in vitro | sr |
dc.title.alternative | Phenolic profile and antioxidant properties of fruit wines and their influence on enzymatic systems in vitro | en |
dc.type | doctoralThesis | en |
dc.rights.license | BY-NC-ND | |
dc.identifier.fulltext | https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65459/IzvestajKomisije23257.pdf | |
dc.identifier.fulltext | https://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65458/Disertacija.pdf | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_17433 |